STEG-FÖR-STEG

Steg 1.
Kostnadsfri konsultation


Vänligen använd vårt kontaktformulär som finns tillgängligt på vår hemsida för att kontakta oss. Vi garanterar att återkoppla till dig inom 24 timmar. För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga hjälp, ber vi dig att inkludera så mycket detaljerad information som möjligt i din kontaktförfrågan.

Steg 2.
VI besöker dig för ett möte


När vi besöker din fastighet, går vi igenom dess förutsättningar och dina önskemål för att ta fram en skräddarsydd lösning. Vi diskuterar även dina eventuella frågor och funderingar för din framtida investering. Du får sedan både offert och avtal att titta igenom och överväga.

steg 3.
INSTALLATION AV DINA SOLCELLER


Efter undertecknat

avtal genomför vi en detaljkontroll och kvalitetssäkrar din fastighet för att säkerställa en optimal solcellsanläggning. Vi föranmäler till nätägaren. Alla nödvändiga delar och komponenter beställs och levereras direkt till dig. Våra montörer installerar sedan din anläggning med solceller.Steg 4.
snabb Support vid funderingar


Efter montage konfigurerar vi och går igenom inställningar för din anläggning. Vi färdiganmäler din anläggning till nätägaren och när godkänt är givet, kan anläggningen tas i bruk. Med hjälp av appen kan du enkelt hålla koll på din anläggning Vår driftcentral och support finns alltid snabbt och enkelt tillgänglig efter installation.

Solpartner i Värmland

Org.nummer: 559426-6347

E-post: info@solpartnerivarmland.se

Telefon: 076 - 34 05 189