PANELER

Longi 430w

1 / 4

"SKU: LR5-54HTB430M
Garanti: 25 års produkt & effekt
Vikt: 20.8kg
Längd: 1722mm
Bredd: 1134mm
Höjd: 30mm"

1 / 4

VÄXELRIKTARE/BATTERI

SigEnergy

Framtidens AI batteri

1 / 7

"SigenStor 5-i-1 energilagringssystem. Sigenergys ESS integrerar sömlöst PV-växelriktare, Battery Power Conversion System (PCS), EV DC-laddare för elfordon, Battery Pack och Energy Management System (EMS).

AI-mode där batteriet lär sig din energiförbrukning och anpassar batteriet efter bästa behov.
Chatt GPT-4 för felsökning och support.
Framtida peak shavings
Kan placeras inom & utomhus

Kompatibel med stödtjänster som Checkwatt

Integrerad VPP-tjänst med nätägare"

1 / 7

Growatt

Växelriktare

1 / 3

"-Smartdongle ingår
-Med på rikta-rätt listan
-Ljusbågsdetektering (AFCI)
-IP66
-Inbyggt överspänningsskydd klass II på AC och DC
-Kompatibel med nya APX batteriet upp till 30kWh x2
-Klarar att installeras utomhus i tempetraturer från -25 till 60°C.
-Levereras med 10års garanti beroende på storlek
-Kompatibel med stödtjänst Checkwatt"

1 / 3

Stödtjänster

CheckWatt CM10

1 / 2

"Ett batteri som är anslutet till CheckWatts virtuella kraftverk Currently kan dessutom få betalt för att hjälpa till att balansera elnätet. Det virtuella kraftverket länkar samman batterier över hela landet och erbjuder stödtjänster till Svenska kraftnät. I dagsläget är det en mycket lönsam nyttjan av ett batterilager.

Som batteriägare behöver du inte göra någonting själv. CheckWatt övervakar och styr batteriet, prioriterar mellan tjänster och optimerar driften för att maximera lönsamheten för ägaren."

1 / 2

INFÄSTNING

Nordmount

Hyper Meta

1 / 4

"För panntäckta tak
30 års garanti"

1 / 4

MARKMONTAGE

TectoPower

Markmontage dubbel

1 / 3

"Det svensktillverkade marksystemet från TectoPower är optimalt konstruerat för att klara tuffa nordiska förhållanden avseende snö, vind och terrängförutsättningar. Ett system som utöver 15 års systemgaranti dessutom är konstruerat för att minimera montagetid.

I sitt standardutförande är systemet anpassat för flertalet olika solpaneler i porträttläge, montering på plana underlag och för en panelvinkel på 35 grader. Systemet är konstruerat för att pressas ned i marken med hjälp av markspik."

1 / 3

LADDBOX

Zaptec Go

1 / 4

"Zaptec Go är en minimalistisk och fullmatad laddstation med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi eller 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. 4G-uppkoppling ingår alltid kostnadsfritt i Zaptec Go. Via Zaptecs app kan slutkunden bland annat låsa kabeln, se sin förbrukning, styra mot spotpriser samt styra behörigheter till laddstationen. Zaptec Go har även ett inbyggt DC skydd (6mA) samt RFID läsare"

1 / 4

MONTERINGSVIDEOS

Nordmount Hyper Meta

Lösning för panntäckta tak


NM Hyper Meta är utformat för att monteras i både bärläkt eller råspont. Designat för att följa takpannans form vilket möjliggör montering utan slipning eller förskjutning utav pannor. Höjd anpassas med förmonterad skruv. Vid montering i råspont används hålbilden i underdelen som är anpassad för NM Wood Screw.

Nordmount Hyper Rail

Lösning för plåt & aluminiumtak


NM Hyper Rail är en viktig komponent för alla installationer av solpaneler. Den är designad med en öppen hålbild för att kunna monteras på ett snabbt och enkelt sätt.

Nordmount Hyper Seam

Lösning för falsade tak, bandtäckning som klick-fals


NM Hyper Seam Roof är utformat för att användas till både bandtäckning och klick-fals. Fästet placeras över falsen och säkras genom att dra åt muttrarna med 30 newtonmeter (Nm).

Nordmount Hyper Plate

Lösning för tätskicksmatta och takduk/papp


Plattan monteras för att få en stabil och tät infästning till takytan. Den mekaniska infästningen blir helt tät utan ökad risk för läckage. Plattan är utformad efter Tätskiktsgarantiers riktlinjer från 2023.Solpartner i Värmland

Org.nummer: 559426-6347

E-post: info@solpartnerivarmland.se

Telefon: 076 -34 05 189